Cunci: Ingyenes Boldogságprogram

2014.09.09.

I N G Y E N E S  B O L D O G S Á G P R O G R A M

A boldogság tanulható! A boldogságra való hajlam egy megtanulható képesség! Augusztus 29-én induló INGYENES boldogságprogramunk ere szeretne megtanítani Téged a JOBB VELED A VILÁG KLUBBAN. 

“Tisztelt Atyafi!

Meglehetősen szokatlan kezdeményezésnek tartom a a Cunci szótár rovatot, de lassan az én szemem is kezd ráállni ezekre a “fogalmi zűrzavarokra.” A csatolt képet egy buszpályaudvaron készítettem. Ezek szerint nemcsak a vastagbélgyulladásra létezik hajlam, hanem a boldogságra is. Jól érzem, hogy itt valami nagyon nem stimmel?

Üdvözlettel HZ”

—————————————————————————————————

Tisztelt HZ!

Meglátását és fáradozását köszönöm. Őszintén megvallom magam is gondolkodóba estem a fent látható hirdetmény láttán, de úgy látszik “az idők jelei” gőzerővel zakatolnak a fejünk mellett, alatt és felett. Bizony itt valami nagyon nem stimmel, vagyis, ha jobban meggondoljuk nagyon is stimmel. Egy önmagából kifordult korban helyénvaló és teljességgel normális az abnormális. A mai kor két legközkedveltebb  bódító fogalma a szeretet és a boldogság ki(túl)hangsúlyozása. Általában, ami ezekkel van bevonva az már messziről kerülendő valami. Lsd. szinte az összes “new age” irányzat sodorvonala. Mert az ördög ma frakkot visel, érzeleg és igen nagy a szíve!

ui: Ha igazán tisztán szeretne látni ezen a téren, akkor javaslom Önnek az előző bejegyzés tartalmának elsajátítását, mert többek között erről (is) szól.

Üdvözlettel: én

Egy vélemény is számít és egy vélemény sem számít...

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: